Alankent İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve orta öğretim kurumlarına hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 8:30-15.05
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz öğretmenleri Kabataş ilçesinde veya Alankent mahallesinde kalmaktadır. Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla okula geliş gidiş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://alankentiho.meb.k12.tr

Adres - Ordu Kabataş Alankent İmam Hatip Ortaokulu

Öğretim Şekli :Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Alankent Mahallesi Kabataş/ORDU

Adres - Ordu Kabataş Alankent İmam Hatip Ortaokulu

Ulaşım Her gün Alankent Mahallesinden Ordu, Fatsa ve Samsun´a dolmuşlar kalkmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ordu iline 90 km uzaklıktadır. Kabataş ilçesine 7 km uzaklıktadır.